Alegros Amazing Star Teddy

040102-130506

Det här är var Teddy som växte om sin far och blev en mellan pudel. Teddy var som en valp hela livet. Han älskade att leka och spring och var galen i bollar. När Teddy föddes som pudelkull nr 3 på Kenneln hände det något tragiskt.. Dagen efter födslen blev hans mamma Trille dålig och mina föräldrar fick åka med henne till veterinären.. Hon dog precis när dom kom in av allmänblodförgiftning.. Då började kampen om livet för Teddy och hans fem syskon. Våran Jappe Lizzie hade valpar då så hon tog även hand om pudelvalparna. Tyvärr var Teddy den enda i kullen som överlevde.. Han var det sista Trille lämnade efter sig,..
Efter hennes död tappade jag sugen på agility och så.. Men jag fortsatte men Tarzan och Kiara och började så småningom med Teddy också... Han var energisk och duktig på träning men lyssnade inte alls på tävling.. När han var två blev han attackerad att två stora hundar och efter det kunde jag inte tävla men honom pga hans rädsla..
Men jag tävlade med honom på skoj på Sydostcupen/KM 2010 och då placerade han sig som trea i Medium klassen..
I slutet fick han tumörer som tillslut började blöda.. men han var pigg ända till slutet.. Det var extra svårt att säga farväl till Teddy, han var så ung .. Det är svårt att förstå att han aldrig kommer komma tillbaka..
Nu springer han och busar bland molnen.

Vi saknar dig Teddan !

/Therese

Teddy på km 2010 i Oskarshamn
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS